Rolo zavese
  • Koristeći najsavremeniju opremu vršimo uslužno sečenje, frezovanje, graviranje, žljebovanje, bušenje kompozitnih panela i izradu slova i reklamnih natpisa.
  • Dimenzije radnog stola mašine su 1500 x 4000 mm.
  • Izradu vršimo prema Vašim fajlovima u .dwg ili .dxf formatu.

Značajan detalj u opremanju enterijera kome se u poslednje vreme poklanja sve više pažnje jesu kvalitetne i atraktivno dizajnirane zavese. Izboru zavesa pristupa se ozbiljno jer to nije prosta zaštita od sunčeve svetlosti. Zavese su ukras u enterijeru i odraz ličnih stavova vlasnika stana, utiču na karakter prostora i opšti utisak stanovnika i gostiju.

Rolo zavese

ZASTITA OD SUNCA

Upotreba stakla u gradnji je povećana. Novo energetsko efikasno zastakljivanje sa većim stepenom vidljivosti sve je više u upotrebi. Industrija rolo zavesa odgovorila je na zahteve zaštite od sunca nudeći prozračne zavese koje omogućuju zaštitu od sunca, a istovremeno i dovoljan nivo svetlosti unutar prostorije. Zavese su napravljene od poliesterskih vlakana i imaju veću solarnu prozračnost nego klasične zavese.

Proizvođači venecijanera i trakastih zavesa nude mehanički formirane trake i žaluzine kao alternativu zavesama. Ovi proizvodi propuštaju svetlost pri promeni ugla žaluzina i lamela, a neprozirnost traka i lamela ograničava sposobnost ovih zastora da obezbede ravnomernu distribuciju svetla kroz prozor.

Sistem MG I

Namenjen je za slobodno viseće rolo zavese montirane na krilo prozora sa unutrašnje strane. Sistem sadrži dve vrste mehanizama prilagođene za cev Φ17mm.

Sistem MG I - Zebra

Sistem MG I - Zebra je najnoviji predlog zavesa sa korišćenjem mehanizma MINI.

Sistem MG I - KASETA

Sistem MG I - KASETA je dopuna sistema Mini sa kasetom koja se lako ugrađuje na nove ili na već postojeće rolo zavese Mini.

Sistem MG II

Sistem MG II je namenjen je za slobodno viseće rolo zavese sa osovinom Φ24 do Φ28mm, a montira se na zid ili na plafon.

Sistem MGS

Sistem MG-S je dizajniran za viseće rolo zavese, montirane na većim potezima prozorskih otvora ili vrata.